Home
BESTEDING GELD
Onderstaand treft u de uitgaven van het Stimuleringsfonds aan:

BESTEDING UREN
Sellingnet doneert jaarlijks 250 uur aan het Sellingnet Stimuleringsfonds. Projecten die met name beslag hebben gelegd op de gedoneerde uren zijn de verschillende verkooponderzoeken (m.n. '125 jaar moderne verkooptechniek'), de content voor het Sellingnet Kenniscentrum, de redactie van de ‘Jan Wage Klassiekers’, de samenstelling van de tentoonstelling 'Die Suche nach dem wahren Glauben', de ontwikkeling van lesprogramma's en tools voor Stichting Jeugdsport, het Sales Skills Monitor onderzoek en de ontwikkeling van tools voor de website TOOLSzone

PROJECTEN 2019
VERKOOP Dit jaar willen we de belangrijkste video's van Jan L. Wage op 'zijn' website zetten. En natuurlijk zal het Kenniscentrum van Sellingnet de nodige aandacht vragen. Daarnaast willen we de volledige collectie '100 Classic Sales Books' online zetten. Een aantal boeken uit deze collectie dienen nog gedigitaliseerd te worden. 

VRIJHEID In de tentoonstelling 'Die Suche nach dem wahren Glauben' is voor de Berleburger Bijbel een belangrijke rol weggelegd. In augustus 2013 is het Stimuleringsfonds gestart met het 'Berlenburger Bibel Digital Library Project 2017'. In 2017 is het project afgerond en zijn alle delen van de de Berleburger Bijbel digitaal te lezen. Dit jaar willen we de Berleburger Bijbel een eigen plek op het 'world wide web' geven, aangevuld met achtergrondinformatie en beschikbare onderzoeken. 

VORMING Dit jaar willen we voor TOOLSzone nog een aantal praktische tools ontwikkelen.